top of page

Dezbatere despre cum a fost afectată munca salariaților și activitatea sindicală în perioada pandemi


Recomand vizionarea întregii dezbateri privind problemele din sectoarele de activitate asistență socială, educație, comerț și salubritate în perioada pandemiei și nu numai.

Recomand colegilor din asistență socială, mai ales asistenților maternali și asistenților personali să vizioneze susținerea mea între minutul 36,40-53,33 cu privire la prezentarea situației generale, izolarea la domiciliu a AMP și AP și la locul de muncă a colegilor din centrele rezidențiale, problema cheltuielilor de locuit a AMP.

Între min. 1.32,05- 1.40,00 am prezentat discrepanțele salariale în sectorul asistență socială în funcție de categoria profesională, alte probleme cu care ne-am confruntat.

Între min. 2.15,40- 2.20.00 am ridicat problema locuinței în asistența maternală, imposibilitatea plecării de la AMP a tinerilor care nu își pot permite o chirie, o cameră de cămin, inclusiv a tinerilor care pleacă din sistemul rezidențial și cu greu își găsesc un loc de muncă și o locuință.

Mulțumesc pentru invitație colegilor de la Blocul pentru Locuire și colegilor sindicaliști pentru o dezbatere realistă și la obiect!

Postari recente
Arhiva
Distribuie
bottom of page